Catrice C03 Lavender Breeze.

Een tijdje geleden alweer had ik dit mooie lakje van de Floralista LE van Catrice gekocht voor zo’n €2,49. Ik had er echt een hele hoop positieve dingen over gehoord dus moet ik deze gewoon ook uitproberen.
De verpakking vind ik schattig met het bloemenprintje op het flesje en de dop. Er zit 8ml in het flesje en het kwastje lakt wel okay.
De kleur zelf vind ik echt gorgeous! Bijna helemaal wit met een vleugje lila. Als je deze lak op je nagels hebt moet je er wel echt van houden want het kan er een beetje typex achtig uitzien. Ook is dit lakje super goed te gebruiken voor konad stamping nailart als stempelkleur of als basiskleur.
De lak blijft lang goed zitten, ongeveer 5 dagen ongechipped zonder topcoat en je hebt ongeveer 2 a 3 laagjes nodig om het helemaal dekkend te krijgen. Het is zeker een aanrader als je van echt egale wittige lakjes houdt.
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

13 thoughts on “Catrice C03 Lavender Breeze.”

  1. Ik heb hem ook en vind het inderdaad een ideaal wit lakje. Vooral omdat 'ie (voor wit) best goed dekt :)

  2. Leuke kleur! Het is moeilijk of goeie dekkende witte lakjes te vinden, dus deze zou ik nog wel willen!

  3. Een mooie aanrader, als je deze mooi vindt, is lavenderlicious van de huidige LE (:

  4. dit is echt mijn favo witte lakje!
    (oke niet helemaal wit, maar als je dat niet weer zie je het ook niet :P)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//