Catrice 420 Dirty Berry.

Een tijdje geleden alweer had ik deze super mooie lak van Catrice gekocht. Na een aantal mooie product foto’s te hebben gezien en veel reviews te hebben gelezen moest ik dit lakje gewoon in mijn stash hebben.

Het flesje ziet er uit zoals alle andere lakjes van Catrice, classy maar herkenbaar en er zit zo’n 10ml lak in. Het kwastje lakt fijn en de lak zelf dekt al met 1 a 2 laagjes. De kleur is een super pretty berry kleur, licht paars met hele fijne glittertjes in. Deze lak in de zon is echt drop-dead-gorgeous!

Al met al, zoek je nog een mooi lavendel achtig lakje met een mooie shimmer als bonus? Dan is deze echt iets voor jou! Voor maar €2,49 is deze te koop bij de meeste Kruidvat filialen.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Catrice 420 Dirty Berry.”

  1. Ik twijfel steeds omdat ik hem voor mij net iets te donker vind. Maar de kleur op zich is wel mooi :)

  2. Ik heb deze ook en ik vind hem echt heel erg mooi. Je nagels zijn prachtig lang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//