Catrice 010 Don’t Feed The Birds.

Een tijdje geleden was ik weer eens in de Kruidvat beland en kwam daar een aantal lakjes van Catrice tegen die uit het assortiment gingen. 010 Don’t Feed The Birds was hier eentje van en heeft me toen ook maar €1,25 gekost.
Het lakje zelf heeft een vrolijke en zomerse kleur die me een beetje aan kuikentjes en Tweety doet denken. Het lakje is wel redelijk waterig en je hebt dus zeker 3 a 4 laagjes nodig wil je het dekkend krijgen. Omdat dit lakje dus redelijk waterig is en je lang bezig bent het dekkend, hard en droog te krijgen gebruik ik deze lak ook graag voor nail art designs aangezien je daar vaak maar kleine dots of streepjes bij gebruikt en je maar een klein beetje lak nodig hebt. (bijvoorbeeld bij kleine bloemetjes e.d.)

(tip: gebruik de essence nailart express dry drops om de laagjes lak snel te laten drogen!)

Het is wel een fijn lakje voor een fijn prijsje en ik vind het ook wel jammer dat deze uit het assortiment gaat, juist omdat het zo’n vrolijk kleurtje is. Dus zie je deze lak nog staan, neem hem dan snel mee want binnenkort is hij niet meer nieuw in de winkels te krijgen!
x femketje

PS: vergeet je niet mee te doen met de winactie?

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

15 thoughts on “Catrice 010 Don’t Feed The Birds.”

  1. @P'atty ja inderdaad! dat is echt het grootste minpunt aan dit lakje >.< gelukkig heb ik er maar de helft van de prijs voor betaald want ik vind het wel echt een super lief kleurtje :D

  2. Ooh da's wel een apart kleurtje. Ik zou hem zo niet dragen, maar voor nailart is ie idd best grappig :)

  3. Ik had 'm laatst ook gekocht en oh, ik werd gek :D Haha ben namelijk erg ongeduldig, na 3/4 laagjes wou het niet drogen dus heb ik het eraf gehaald.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//