Blog In The Spotlights: BeautyBeforeBreakfast.

Ola lieve lezers!
Dit keer een soort van shout out artikel, die ik normaal gesproken nooit doe, voor een schat van een meid, Maud van BeautyBeforeBreakfast.blogspot.com

De reden van deze Blog In The Spotlights is omdat Maud speciaal voor mij de 3 gorgeous Teeez holografische lakjes gekocht heeft en opgestuurd omdat ze bij mij in de buurt gewoonweg niet te krijgen zijn. (How sweet is that right?!)

Maar nu haar blog; ik volg deze zelf toch wel al een tijdje, een maand of 4/5 en ik heb reden genoeg om deze te blijven volgen. Maud schrijft over make-up en is net als ik, gek op nagellak en alles wat daar mee te maken heeft. Haar artikels zijn netjes en duidelijk geschreven en bevatten altijd  goede swatchfoto’s en een eerlijke mening over de producten. 
Wat ik ook wel erg relaxed vind aan haar blog is dat ze vaak als 1 van de eerste bloggers de nieuwe LE’s van Essence in handen heeft en ze nog voordat ze hier in Nederland in de schappen liggen, voor ons gereviewd heeft. Daardoor weet ik vaak al of ik iets wel of niet wil kopen en spendeer ik niet onnodig geld op producten die wat minder goed zijn.
Over Maud zelf; Zoals ik al zei, een schat van een meid en nog een drop-dead-gorgeous one ook! Ze is in mijn opzicht niet de typische beauty-blogger (denk aan geblondeerd, barbie-ish met elke dag dikke lagen make-up opgeplamuurd) en daarom valt ze voor mij ook meer op. Maud is 21 en woont redelijk vlakbij de Duitse grens, vandaar dat ze altijd zo snel de nieuwe LE’s heeft! *jaloers*
Het grappige is dat Maud net als ik de opleiding HBO Social Work doet! Zij zit in haar 2e jaar (bijna 3e jaar neem ik aan) en ik in mijn 3e jaar, bijna afstudeerjaar. Eigenlijk lijken we stiekem best veel op elkaar omdat ik ook net als haar, niet erg vroeg ben begonnen met make-up en alles wat daar bij komt kijken.
Al met al, voor zover ik Maud en haar blog ken, kan ik deze echt aan elke beauty-gek aanraden! Neem dus snel een kijkje op BeautyBeforeBreakfast en laat wat lieve reacties achter! <3
x femketje
PS: vergeet niet mee te doen met de winactie!

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Blog In The Spotlights: BeautyBeforeBreakfast.”

  1. Ik volg Maud ook al een tijdje en het is inderdaad superhandig dat zij zo snel de LE's heeft! Het is ook haar fout dat ik nu de hele Papagena collectie van Catrice wil :D haha

  2. @Sofie haha ja inderdaad XD ze doet m'n nagellak verslaving ook niet erg veel goeds… maar in a good way! :D

  3. Dat is echt lief van haar en nu van jou voor haar
    Ik ga haar site kijken want ik kende die nog niet

  4. Leuk, ik volg haar ook al een tijdje! Ze heeft supermooie lange nagels en leuke review ^_^

  5. Ahw, dat is inderdaad erg lief van haar dat ze dat deed voor je :) Ken haar blog ook, is inderdaad een leuke blog! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//