Bestelling: Mardy MakeUp Shop.nl.

Een aantal weken geleden alweer had ik een bestelling geplaats bij Mardy MakeUp Shop omdat ze daar voor een mooi prijsje dotting tools verkopen.
Natuurlijk zag ik, toen ik wat verder keek op de site, nog meer leuke nailart dingen zoals rhinestonewheels, nagelpareltjes en een hoop verschillende kleuren lakjes.
Ik heb in totaal 4 dottingtools besteld die elk €1,95 kostte. Echt geen geld dus! Ook de rhinestonewheels kostte me bijna niets, maar €2,25 per stuk en er zijn een hoop verschillende dus keuze genoeg! De nagelpareltjes kostte me maar €0,90 omdat deze toevallig in de sale was maar normaal gesproken betaal je nog bijna niets voor zo’n potje pareltjes (maar €1,25).
Naast mijn bestelling kreeg ik ook nog een Safari lakje cadeau omdat de shop 1 jaar bestond! Ook kreeg ik nog een lipgloss extra gestuurd omdat ik mijn blog/site had vermeld. Als je een (beauty related)blog hebt krijg je een extra product bij je bestelling om te reviewen. Hier komt dus later nog een review artikel over maar ik kan nu al verklappen dat ik er erg positief over ben!
Tot zo ver mijn aller eerste bestelling bij deze webshop die me zeker wel bevallen is. Naast het feit dat de shop goedkope nailart artikelen aanbied en dit voor een lage prijs stevig en veilig verzend (mijn bestelling kostte me maar €1,90 verzendkosten), vind ik de shop ook een erg snelle service leveren. Mijn pakketje was binnen 3 dagen binnen terwijl ik het op een zaterdag besteld had! Dus zoek je nog bijvoorbeeld rhinestonewheels of dottingtools? Dan kan ik je deze site zeker aanraden om eens een kijkje op te nemen!
x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

11 thoughts on “Bestelling: Mardy MakeUp Shop.nl.”

  1. Die dottingtools zijn best duur in vergelijking met ebay :o…
    Ben enorm benieuwd naar de creaties die je er mee gaat maken :D

  2. leuk! en inderdaad helemaal niet duur ofzo!
    ik ga de site binnenkort ook maar eens bezoeken! xx

  3. Wat leuk allemaal! Ik heb er ook een paar keer iets besteld, vind ze erg fijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//