Artikel Van Vandaag Komt Iets Later….

Ola lieve lezers!

Sorry dat ik niet eerder iets had gepost vandaag, blogger laat me geen foto’s toevoegen aan mijn artikel wat ik voor vandaag geplanned had en daarom is het artikel nog niet online. Ik vind het ook zonde om alleen de tekst van het artikel te plaatsen en niet de productfoto’s en de swatchfoto’s aangezien dat toch wel een artikel helemaal afmaakt en jullie anders misschien niet weten waar ik over schrijf of wat ik bedoel.

Ik hoop dat ik asap de foto’s wel kan toevoegen aan het artikel en dat dus het artikel van vandaag (wat overigens over een erg mooi catrice lakje gaat!) ook zo snel mogelijk online staat.

x femketje

Published by

femketje

contact: business@femketje.nl

4 thoughts on “Artikel Van Vandaag Komt Iets Later….”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

//